Hold ferie uden at blive forstyrret af børn

05 December 2019
Emilie Ann Jacobsen
Hold ferie uden at blive forstyrret af børn

Har du ikke børn? Er dine børn flyttet hjemmefra? Eller er det endelig, lykkedes dig at få nogen til at passe dine børn, mens du tager på en velfortjent ferie uden dem? Så er du sikkert ikke interesseret i, at du skal trækkes med andre børn, når du holder ferie. Børn fylder nemlig meget, når de er der. Primært fordi de larmer, ofte på tidspunkter hvor du, der er børnefri, gerne vil sove. 

Vil du gerne slippe helt for børn, kan det være en god ide for dig, at du går efter en ferie for voksne. Der findes nemlig rejsebureauer, der er begyndt at arrangere rejser, hvor børn ikke er velkomne. Der kommer du til at bo på et hotel, hvor der kun bor andre voksne, og det giver en helt anden ro på ferien. Læs mere om konceptet her

Et af de rejsebureauer, der er begyndt at arrangere rejser kun for voksne, er Spies. De kan hjælpe dig med at booke voksenrejser til en lang række forskellige destinationer rundt om i Europa. Derudover er der også enkelte steder i Asien og Afrika, hvor Spies kan garantere, at der ikke er børn på hotellet. 

Et andet bureau, der arrangerer rejser, hvor børn ikke er velkomne, er TUI. De har forskellige former for hoteller, der enten er helt fri for børn, eller har børnefri afdelinger. Du kan derfor vælge mellem, hvordan du gerne vil bo. Fælles for begge former for hoteller er, at de er meget luksuriøse, så du har mulighed for at få en god oplevelse. 

Både Spies og TUI kan tilbyde all inclusive rejser til børn. Det er særligt sådan nogle rejser, at det er rart for dig, at hotellet er børnefrit, da det ofte er i spisesituationer, at du bliver konfronteret med andres børn. 

Få mere inspiration på https://rejsebloggerne.dk/