Hvilke døre skal du vælge?

28 January 2022
Steffen Pedersen

Døre er uundværlige i alle hjem. Du bruger dine døre langt mere end du lige regner med, og derfor skal du finde nogle døre, der fungerer for dig og passer perfekt i dit hjem. Men hvilke døre kan egentlig vælge imellem? Der er mange typer døre, som du kan vælge imellem. Det vigtigste er at vælge den rigtige dør til det rum, der mangler en dør. Læs med i dette indlæg, og få nogle tips til hvilke døre, du skal vælge.

 

døre

 

 

Matteret døre

Hvis du mangler en ny dør til dit toilet, så kan du overveje matteret døre. Hvis du ikke vil have de klassiske døre ud til toilettet, så er matteret døre vejen frem. Her kan du nemlig få lidt mere lys ind på toilettet, særligt hvis dit toilet ikke har et vindue eller lægger mod solsiden af dit hjem. Matteret døre er døre med glas, hvor man ikke kan se ind. Det er jo helt optimalt ved toiletter, hvor man slet ikke ønsker at alle og enhver kan kigge ind.

 

Trædøre

Den mest klassiske dør er uden tvivl en trædør. Trædøre findes i flere forskellige typer og træsorter, så du kan vælge den, der passer bedst til dit hjem. Hvis du har et mere traditionelt hjem med trælofter og -gulve, vil en klassisk trædør være det perfekte valg. Trædøre er elegante og tidsløse, og vil stort set alle i alle hjem. Du skal også sørge for, at døren har den rigtige størrelse til dørkarmen, og at den har den rigtige farve og stil til dit hjem. Du kan se et større udvalg af trædøre på Klarvinduer.no

 

 

Glasdøre

Glasdøre bliver mere og mere populære, især i de mere moderne hjem. Glasdøre giver et moderne look til dit hjem og kan få et rum til at virke mere rummelige eller lysere. En ting, du skal være opmærksom på, er privatlivets fred. Hvis du har glasdøre, vil alle kunne se ind, når de går forbi dit hus. Så hvis du vil have privatliv fra forbipasserende, skal du vælge noget, der hindrer udsynet inde i rummet. Her skal du måske investere i nogle gardiner, så du kan lukke af om aftenen.