Hvilket type af regnslag har du behov for?

03 September 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man skal ud at gå en tur, og det regner, så tager man som regel en paraply med, men hvis man skal stå stille det samme sted udenfor længere tid ad gangen eller gå en del rundt og holde ens tøj, tasker og medbragte sager tørre, så kan det bedst svare sig at have et regnslag med.

Hvis man ikke lige har husket at tage sådan et med, så kan man tage en affaldssæk og klippe eller rive to huller til armene i siden og et til hovedet, men så er kvaliteten også derefter, og der er nok ikke den store chance for, at du bliver holdt tør særligt længe.

Det kan måske lige gå an, hvis man lige skal være ude i et par minutter, men mere tid end det, så skal man til at se efter noget mere solidt fra https://xtragrej.dk/shop/8-regntoej-regnslag/

Køb et regnslag, du kan bruge igen

Her skal man se på, hvad det er, man skal bruge sit regnslag til, og det kan være, man skal overveje at købe nogle forskellige, så man har til de forskellige anledninger.

Det kan jo være smart at have et, der er camouflagefarvet, så man kan gemme sig ude på jagt og vente på ens bytte.

Men er man nu på festival, så er det måske mere et i pangfarver, som der passer til en!

Er man så ude i at skulle på overlevelsestur, hvor et regnslag skal gennem en del strabadser, så bør man erhverve sig et, der er lavet af mere solidt materiale, som der kan holde til vind og vejr, og at man måske komme til at sidde fast i ting, at det bliver mudret og så videre.

Det er nok lidt tungere at have med sig, hvorfor det ikke fungerer på en festival, men til de længere ture i vilde omgivelser er det mere velegnet.