Hvordan oplever du det som vikar?

30 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke altid nemt at være den nye i klassen, men andre gange er det også fordi, det er rart, at man kommer væk fra den gamle skole, så man kan fungere under nogle andre vejrforhold.

Det er jo så virkelig også en svær omgang, hvis man så skifter skole rigtig mange gange, at man kan nå at falde til, og man oplever nok ikke de samme gode forhold alle steder, hvor der kan være mange forskellige faktorer, der er med til at gøre, om det er fedt eller ikke at være det givne sted.

Sådan er det også nogle gange at være en del af et vikarbureau, for så kan man komme ud nogle steder, hvor man ikke trives, så man siger, at man ikke ønsker at komme der igen; mens der så er andre steder, som man har det godt ved og vil tilbage til.

Som vikar bliver man behandlet forskelligt fra sted til sted

Det kan være alt fra, om chefen er til at snakke med, om der er hårde arbejdsforhold, at man bliver talt ned til eller andre faktorer.

Det er forhåbentligt ikke alle af tingene, som der er aktuelle samme sted, men nogle kan gøre sig gældende fra sted til sted.

vikarbureau

Så kan man opleve, at der er en masse positive ting ved det ene sted, man er blevet sendt ud, mens der er én irriterende ting.

Det kan man så prøve at overskue og gennemleve, men hvis der er alt for mange ting, som der gør det skidt at være det givne sted, så ender man nok med at glæde sig til, at man har overstået sin tid hos dem, så man kan komme videre.

Det er bare lidt uheldigt, hvis nu lønnen er god, men så må man prøve at sige til sig selv, at man trods alt ikke skal være på dette sted for evig tid.