Hvorfor gå op i hudpleje?

06 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Måske forbinder du ordet hudpleje med timelange ritualer som involverer komplicerede og dyre behandlinger på daglig basis – og måske tænker du, at du ikke behøver den form for forfængelighed i dit liv. Men hvis du ønsker at fremstå velplejet og velsoigneret i omverdenens øjne, er det vigtigt at du som minimum plejer din hud morgen og aften.

Vand og sæbe udtørrer huden og gør den mere trist og rynket at se på, samtidig med at den bliver sattere og mere følsom. Du kan risikere at udvikle inflammations tilstande og karsprængninger, som gør huden rødmosset og irriteret i overfladen – og mere modtagelig over for infektioner.

Således kan du faktisk skabe op til flere problemer for din hud ved at undlade at holde den fugtet og mættet. Og dette er ikke hverken behageligt eller kønt.

Hvad skal jeg bruge til min daglige hudpleje?

Hvis du ønsker at opretholde en solid hudpleje rutine, bør du først og fremmest investere i skånsomme rense produkter, en nærende natcreme og en beskyttende dagcreme.

Når du således renser din hud i stedet for at skure den med sæbe, vil huden bevare sit naturlige forsvar og ikke miste fugt. Sørger du for at tilføre huden næring i nattetimerne, vil du vågne med en frisk og fugtmættet hud. Og beskytter du huden ved hjælp af en dagcreme med uv filter, kan du forebygge såvel pigment forandringer som farlig hudkræft.

Hvis du vil sætte ekstra trumf på din hudpleje, kan du anskaffe en lækker ansigtsmaske, som du kan bruge en gang om ugen. Afhængig af din hudtype kan du vælge en rensende, en opfriskende eller en ekstra fugtende maske, som vil gøre din teint strålende og klar.

Du kan med fordel købe hudpleje online og få dine varer bragt direkte til døren – læs mere på https://www.sephora.dk/hudpleje/