Hyld din mor med en mor plakat!

07 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvad din mor dog ikke har gjort for dig?

De første mange år var du afhængig af hende, og hun gjorde ALT for dig, hvor hun satte alt andet til side for din skyld, så du kom i første række – det vil sige, at hun også satte dig før hende.

Hun gav dig ikke bare liv, men hun har også holdt dig i live.
Der er en grund til, at man mere hører om, at fædre forlader deres børn, end at mødre gør det, for der er bare et specielt bånd mellem mødre og deres børn, fordi de har været én samlet enhed i flere måneder, og man har vokset i moderes mave, så mor har kend til en, før man selv kom til.

Så blev man så gammel, at mor var træls og irriterende, fordi hun prøvede at beskytte en, men man så det mere selv som begrænsninger.

mor plakat

Din mor fortjener sådan en mor plakat

Men man kunne altid komme til ens mor, og man lyttede til, hvad hun sagde.

Senere havde man brug for ens mor i mange sammenhænge, og der er nok de mennesker, der vil sige, at man er alt for knyttet til ens mor, men det er jo en særlig ting, som man har med ens mor, og det kan ikke sammenlignes med noget andet.

Resten af mors liv spørger man hende til råd og har hjælp, også selvom det er en selv, der til sidst hjælper ens mor mere, end hun kan hjælpe en – men i hendes øjne er man stadig hendes lille barn, selvom man er en gammel voksen nu.

Derfor fortjener hun en mor plakat, som hun kan hænge op og vide, at det er en, man særligt har udvalgt til hende, og det er en, som der siger noget om den kærlighed, man har til hende.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://hus-bloggaren.se/

https://hus-bloggar.se/

https://husnews.se/

https://bygg-ideer.se/

https://familje-bostaden.se/

https://familjens-hus.se/

https://hemmafixaren.se/

https://hemmet-tomten.se/

https://hus-hem.se/

https://hus-sidan.se/

https://villa-posten.se/

https://villa-sidan.se/