Kan det betale sig med et 30 dages kviklån?

19 February 2020
Silje Hansen

editorial

Der er rigtig mange studerende og børnefamilier, der har det stramt sidst på måneden. Der skal ikke meget til for at vælge ens budget, så man i sidste ende står og mangler 1.000 kr. sidst på måneden til mad og diverse. Det kan være ret ubehageligt for dig, som gerne vil sove godt om natten. Det er ikke altid at banken er samarbejdsvillig, hvorfor rigtig mange er nødt til at finde en løsning på at dække det overtræk der må være på ens konto. Som regel er det også ret dyrt at have overtræk på ens konto. Det kan være en rente helt op til 20-30 procent, hvorfor det allerede der kan være billigere og smartere med et kviklån. 

Det er naturligvis at foretrække at høre din bank om du kan få en kassekredit hos dem. Her kan du forhøre dig om en bedre rente, end hvad du kan finde online på at ansøge om et kviklån. Hvis ikke det er muligt, så er der stadig gode muligheder at finde online i dag. Der er kommet noget så populært frem som et nupplån. Det er et lån, hvor du kan ansøge om hhv. 1.000 kr. og op til 6.000 kr. En nupplån kan du få rentefrit og gebyrfrit i 30 til 60 dage.

Hvor finder du det bedste rentefri kviklån?

Hvis du overvejer et kviklån 30 dage, som er et rentefrit og gebyrfrit lån i 30 dage, så er der flere muligheder på nettet. Det er dog vigtigt ikke at falde over de forskellige scam udbydere der også er på nette. Vælg derfor en låneudbyder der er pålidelig og som du har hørt om før. Du kan også med fordel vælge en pålidelig sammenligningsside, hvor du også finde disse rentefri lån. Det kan du blandt andet gøre ved at besøge hurtigudbetaling.dk, hvor du har et komplet overblik over alle lån på markedet.