Køb varmepumpe på Sjælland og spar penge

06 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du i det nye år – og i mange år fremover – at leve grønnere og mere klima venligt? Så kan du med fordel starte med din og din families bolig. Her er nemlig rigtig mange knapper at skrue på når det handler om at nedbringe energiforbruget – den helt store klimasynder i moderne tid.

Du kan for eksempel tage et kig på opvarmning af boligen. Går der meget varme til spilde er det ikke blot dyrt for dig og familien. Det belaster også klimaet, idet et højt varmeforbrug er lig med et højt energiforbrug.

Fyrer du for spurvene kan du forhindre spildet ved at efterisolere boligens tag og ydermure samt tætne vinduerne og udskifte ruderne med termoruder. Og skal der virkelig sættes trumf på besparelsen kan du med stor fordel tage et kig på de smarte moderne varmepumper på markedet.

image

Hvorfor skifte til en varmepumpe?

Uanset om du varmer boligen op ved hjælp af et gammelt udtjent olie, pille eller gas fyr, eller om der stadig sidder gammeldags og dyre elektriske radiatorer i hvert rum, vil du kunne spare mange penge ved at skifte til en varmepumpe. En luft/vand varmepumpe er et prima alternativ til fyret – og en luft/luft varmepumpe til elradiatoren.

Du vil kunne spare op imod to tredjedele på varmeregningen hvis du skifter til en varmepumpe. Og så kan du samtidig skrue op for varmen med god samvittighed, idet en varmepumpe er langt mere klimavenlig end såvel fyr som elektriske varmeapparater.

Hvordan vælger jeg den rette luft/vand varmepumpe?

Det er altid en god idé at få professionel hjælp til udvælgelse af den helt rigtig luft til vand varmepumpe, så du kan være sikker på at den leverer den nødvendige ydelse. Hos Nærvarme Danmark A/S kan du altid få gode råd til hvilken type varmepumpe du bør anskaffe.

Find din varmepumpe på Sjælland hos naervarme.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/