Køb Cembrit eternit i online byggecenter

25 April 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal der lægges tag på huset, skuret eller carporten? Så bør du overveje Cembrit eternitplader.

Hvad er Cembrit eternit?

Cembrit eternit er et materiale til fremstilling af tagplader. Eternit består mestendels af cement som er bygget op af fibre – og derfor kaldes eternit også for fiber cement.

Hvorfor benytte Cembrit eternit?

De helt store fordele ved Cember eternit tagplader er holdbarheden og den høje grad af modstandsdygtighed over for vind og vejr.

Taget på dit hus eller på din garage er hver eneste dag året rundt udsat for de til tider temmelig barske danske vejrlig. Selv om det danske klima generelt er mildt og uden de helt store udsving ses der alligevel relativt store forskelle i såvel luftens fugtighed som dens temperatur.

Om sommeren er tagpladerne udsat for solens skarpe UV stråler gennem mange timer i løbet af dagen. I vinter halvåret skal taget kunne holde til både regn, sne, slud og hård frost. Hvis dette skal kunne lade sig gøre kræves der et særligt materiale som er fremstillet til opgaven. Og et sådant materiale finder du i Cembrit eternit.

image

Der ud over er Cembrit eternit et brandhæmmende materiale som i modsætning til asbest ikke er farligt for helbredet. Fiber cement er fremstillet af 100% naturlige materialer hvis sammensætning gør det vanskeligt for alger og lav af finde fodfæste. Og så bidrager Cembrit eternit til et bedre indeklima på grund af åndbarheden i materialet.

Hvor kan jeg købe Cembrit eternit billigt?

Hvis du er på udkig efter Cembrit eternit plader til rimelige priser kan du med fordel aflægge Lavpris Træ A/S en visit. Lavpris Træ A/S er dit online byggemarked hvor du kan finde alt hvad du skal bruge til dine selvbyg projekter og gør det selv arbejde i hus og have. Klik ind på lavpristrae.dk og find Cembrit eternit billigt.