Lad din tandlæge i Næstved hjælpe med at holde dine tænder sunde

22 September 2021
Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en tandlæge, som kan varetage din tandsundhed i mange år fremover? Så kan du med fordel overveje Tandlægerne Dickow og Lindkær.

Hvem er Tandlægerne Dickow og Lindkær?

Tandlægerne Dickow og Lindkær er en af de mest velrenommerede og populære tandlægeklinikker i Næstved og omegn. Er du således bosat i den sydlige del af Midtsjælland er Tandlægerne Dickow og Lindkær et rigtig godt bud på en fast tandlægeklinik.

Hvordan kan Tandlægerne Dickow og Lindkær hjælpe mig?

Uanset om du blot er i markedet efter en tandlæge som kan forestå dine årlige eller halv årlige tandeftersyn og rensning af tænder, eller om du har mere presserende problemer som kræver omfattende behandling, kan Tandlægerne Dickow og Lindkær hjælpe dig.

Hos Tandlægerne Dickow og Lindkær er forebyggelse i højsædet hvilket betyder at de dygtige tandlæger gør alt hvad de kan for at komme diverse lidelser og dårligdomme i forkøbet. Dette sker gennem grundige undersøgelser samt rensning af tænder og tandkød. Og du får den bedste rådgivning angående daglig tandpleje hos din tandlægeklinik i Næstved.

Få hjælp hos Tandlægerne Dickow og Lindkær når skaden er sket

Skull du have fået et hul, en tandbyld, eller en betændt tandrod, kan Tandlægerne Dickow og Lindkær med sikkerhed hjælpe dig. De dygtige tandlæger står klar med hjælp til såvel fjernelse af visdomstænder (kirurgisk eller ved udtrækning) og rodbehandling som med lapning og plastflydning, montering af kunstig tandkrone, og isættelse af tandimplantat.

Du kan altid få tilbudt finansiering af din tandbehandling hvis du ikke kan betale for det hele på én gang. Og har du tandlægeskræk skal du blot gøre opmærksom herpå i forbindelse med booking af konsultation – så bliver der sat ekstra tid af til din behandling.

Du kan bestille tid til tandrensning eller tandbehandling hos Tandlægerne Dickow og Lindkær via hjemmesiden dltand.dk.