Lad en dygtig tekstforfatter hjælpe med optimering af din hjemmeside

05 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Mangler du kunder i din webshop, og har du svært ved at se hvordan du skal kunne klare den skarpe online konkurrence? Så bør du SEO optimere dine sider med hjælp fra en professionel tekstforfatter.

Hvordan kan en professionel tekstforfatter hjælpe mig med at få flere kunder i butikken?

En professionel tekstforfatter kan løfte det indholdsmæssige niveau på din hjemmeside eller i din online shop på en måde så denne på én og samme tid bliver mere vedkommende for kunderne og samtidig gør sig godt i Googles øjne.

Det sidste er bestemt ikke uden relevans når det handler om din online konvertering. Langt de fleste potentielle kunder vil nemlig benytte Google til at finde det produkt eller den ydelse de søger. Derfor gælder det om at ligge højt placeret i Googles søgeresultater på de søgeord man har specificeret.

Kan dit website ligge på side eet hos Google har man meget høje chancer for at kunderne vælger at tage linket – og dermed er du kommet et kæmpe skridt tættere på en konvertering. Dette kan for eksempel være i form af et salg i din webshop, et download af dit produkt, eller en udfyldelse af en kontakt formular.

Under alle omstændigheder handler det om at komme til tops på Google samtidig med at gøre websitet både lækkert og indbydende for kunderne hvorved købs incitamentet øges.

I denne forbindelse er dit primære kommunikations middel teksten på dit website eller i din online shop – for eksempel i form af kategoritekster eller produktbeskrivelser. Disse er vigtige i forhold til kundens beslutning om en konvertering. Og derfor bør du altid lade en professionel tekstforfatter udfærdige teksten til disse sider.

Find en dygtig professionel tekstforfatter hos Wordpens

Hos det danske SEO bureau Wordpens finder du nogle af Danmarks bedste professionelle tekstforfattere – læs mere på wordpens.com