Lad et professionelt parkeringsfirma varetage dine parkeringspladser

22 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

Administrerer du en ejendom med tilhørende private parkeringspladser oplever du sikkert fra tid til anden at biler holder enten uretmæssigt eller hensynsløst parkeret. Dette er til stor gene for brugerne af dine faciliteter, for beboerne i din ejendom eller for medarbejderne i bygningen. Og her kan du med fordel overveje privat parkeringskontrol.

Hvor finder jeg det bedste parkeringsfirma i Danmark?

Hvis du leder efter et pålideligt og troværdigt parkeringsfirma som kan hjælpe dig med kontrol og administration af dine parkeringspladser kan du med fordel vælge UnoPark. UnoPark er et landsdækkende parkeringsfirma som igennem snart ti år har hjulpet erhvervsdrivende og bolig foreninger til de rette parkeringsløsninger.

Når du vælger at overlade driften af dine parkeringspladser til UnoPark kan du være sikker på at få en løsning som tilgodeser såvel dig som parkeringspladsernes retmæssige brugere. UnoPark vil forestå tydelig opmærkning og skiltning samt overvågning af dine parkeringspladser – med parkeringsvagter og eventuel videoovervågning – samt udstedelse af parkerings afgifter i tilfælde af uvedkommende eller hensynsløs parkering.

Med en UnoPark parkeringsløsning får du mulighed for selv at registrere brugere samt udstede permanente og midlertidige parkeringstilladelser samt gæsteparkering. Dette sker hva en smart og brugervenlig app, som er en direkte forlængelse af UnoParks digitale administrations system. På den måde kan du administrere din parkeringsløsning via din tablet eller din smartphone uanset hor du befinder dig.

Det bliver simpelt hen hverken nemmere eller mere fleksibelt selv at forestå administration af sin parkeringsløsning. Samtidig er en UnoPark parkeringsløsning særdeles fleksibel i sin opbygning. Der er ingen one size fits all modeller hos UnoPark – alle løsninger tilpasses de enkelte kunders ønsker og præferencer. Et af UnoParks slagord er ”din parkeringsplads – dine regler”. Og UnoPark ser det som sin fornemste opgave gennem en skræddersyet parkeringsløsning at leve op til dette.

Du kan læse mere om UnoPark på hjemmesiden UnoPark.dk