Mobil covers eller etui? Beskyt din smartphone nemt og billigt

21 October 2018
Astrid Pedersen
Mobil covers eller etui? Beskyt din smartphone nemt og billigt

Går du tanker om at investere i en ny, lækker smartphone med et skinnende, følsomt display og en masse avancerede funktioner? Så bør du også samtidig overveje, hvorledes du har tænkt dig at beskytte din smartphone. De nyere modeller af smartphones er nemlig ikke blot lækre og strømlinede med deres slanke design og silkeglatte chassis – de er også umådeligt skrøbelige og følsomme over for spidsegenstande, som måtte ligge i din lomme eller i din taske (for eksempel nøgler), og så selvfølgelig over for hårde slag og stød. Og et fald fra din lomme eller taske og ned på et hårdt underlag så som asfalt eller beton fliser, kan de færreste smartphones slippe af sted med uden svære skader.

Du bør beskytte din smartphone med et mobil cover eller etui til smartphone

Faktisk er det sjældent, at en smartphone kommer helskindet ud af et sådant uheld. I de milde tilfælde slipper den med en revne eller skramme i det smukke display, hvilket ”kun” udgør æstetisk skade – men stadig er brandærgerligt. Er du uheldig, vil skaden i front displayet gøre din telefon ubrugelig, da skærmen er den eneste grænseflade ind imod selv de mest basale funktioner som for eksempel opkald og sms. Og der er stor sandsynlighed for, at skaden også kan komme til at omfatte den følsomme elektronik, som danner teknologik basis for de mange avancerede funktioner.

Hvis denne går sig en tur, vil du i bedste fald kunne se frem til en klækkelig reparations regning fra værkstedet. I værste fald må du belave dig på at skulle ud og købe en ny smartphone. Derfor bør du være fremsynet, og anskaffe et mobil cover eller etui til netop din model smartphone. Du kan finde billige covers online hos luxcase.dk, hvor du samtidig kan vælge og vrage blandt covers i alle tænkelige farver og mønstre.