Nem og velsmagende aftensmad til daglig med billige måltidskasser

22 February 2022
Astrid Pedersen

editorial

Har du for travlt til at tilberede ordentlig hjemmelavet aftensmad i hverdagen, og ender det ofte med en fryse pizza eller take away fra den lokale grillbar? Så er du sikkert interesseret i en mere holdbar løsning.

Det er nemlig både dyrt og usundt at leve af fast food på daglig basis. Samtidig er det de færreste fortravlede børnefamiliers drøm at skulle bruge timer på indkøb og madlavning hver eneste dag.

Der er trods alt bedre ting at bruge sin energi på i det sparsomme tidsrum mellem fyraften og sengetid. Men hvad gør man hvis man gerne vil stille sund og nærende mad på bordet hver aften uden at skulle svede over komfuret i timevis?

Bestil en lækker måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

Svaret er enkelt: Du tegner et abonnement på en måltidskasse. Med en måltidskasse får du alt hvad du skal bruge for at kunne fremstille et både sundt og velsmagende aftensmåltid tre til fire gange om ugen.

image

Din måltidskasse vil blive leveret til døren en gang på ugentlig basis, og vil indeholde såvel råvarer og ingredienser i afmålte mængder som et opskrift hæfte med udførlige anvisninger på hvordan du hurtigt og nemt tilbereder aftenens lækre retter.

Hvorfor vælge Kokkens Hverdagsmad?

Måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad er særligt tilrettet børnefamilier som har brug for nærende og mættende måltider der smagsmæssigt matcher selv de mest kræsne små ganer.

Du kan vælge imellem Kokkens Familiekasse, som er basis kassen indeholdende såvel frisk grønt i økologisk kvalitet som kød, fisk og fjerkræ til fremstilling af gode all round retter, og så Kokkens Grønne Kasse som er det vegetariske alternativ.

Med måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad kan du på ganske kort tid – for det meste under en halv time – tilberede familiens måltid. Og du kan med stor fordel invitere det lidt større børn med i køkkenet. Læs mere på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/