Nyd dit hjem med nye afslebede gulve

29 September 2020
Lotte Hindsberg
image

editorial

Mange ældre lejligheder har de smukkeste gamle og originale trægulve. Det betyder også at de skal vedligeholdes for at forsætte med at se smukke ud. Uanset hvor meget i passer på dem og ikke går ind med fodtøj og husker at vaske dem vil det på et tidspunkt blive nødvendigt at få dem afslebet.

Det kan enten være samtidig med at i flytter, men det kan også ske imens i bor i lejligheden. Det første er selvfølgelig det nemmeste. Du kan selv stå for afslibningen eller du kan få et firma til at udføre opgaven. Det er ikke svært at slibe, men det tager tid. Du skal sætte omkring 2 dage af til hver rum. Det er muligt at leje en slibemaskine og købe det nødvendige sandpapir i stort set alle byggemarkeder.

Har du ikke selv lyst eller overskud til at sine din lejlighed kan du søge på gulvafslibning på Nørrebro.

Tag kontakt med flere firmaer

Da der ofte går flere år imellem at man skal have gulvet afslebet, er det de færreste der kender en gulvafsliber med mindre der er en i opgangen der også lige har fået afslebet deres gulve. Kontakt gerne mindst 3 forskellige firmaer. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet, samtidig med at du sikre dig at du ikke ved et tilfælde har ringet til den dyreste i område eller til det firma der giver så billigt et tilbud, at de reelt ikke har tid til at gøre et ordentligt stykke arbejde.

Undersøg også hvad der er skrevet af tidligere kunder f.eks. på Trustpilot eller en ligende side. Husk at tage det skrevne med et gran salt. Flere er mere tilbøjelige til at skrive, når de har haft en dårlig oplevelse end en god. Derfor kan firmaerne virke dårligere end de reelt er. Se i stedet efter om der er noget der går igen hos flere af kunderne.