Opdag smukke træfigurer fra Kay Bojesen

25 November 2019
Anne-Mette Hansen

editorial

Du kender dem sikkert godt, og hvis ikke du gør, så skal du lige se med her. De fine træfigurer fra Kay Bojesen er nemlig ret flotte. De passer ind i de fleste boliger og kan virkelig give nogle smil på læben og få dit hjem til at stråle af liv og glæde. 

Kay Bojesen træfigurer – sådan begyndte det hele..

Det kendte og ret ikoniske danske brand blev til i 1920’erne. Manden bag det hele, Kay Bojesen, var faktisk uddannet som sølvsmed hos selveste Georg Jensen. Men havde faktisk også en stor forkærlighed for træ. Han forstod virkelig at give liv til træet og skabe nogle meget fine figurer. Nogle af hans mest kendte designs er den ikoniske abe, som vi nok alle kender, de fine fanebærere og de smukke fugle. 

Giv Kay Bojesen figurer som gave 

De søde og stilfulde figurer er den helt perfekte gave. De passer nemlig ind i alle slags rum og stilarter. De er især en god gave til børn. Det kunne være som dåbsgave, fødselsdagsgave eller konfirmationsgave. Det er lidt noget andet end et stykke legetøj, der blot udskiftes efter et par år. En af de flotte træfigurer fra Kay Bojesen er noget, som barnet kan have med sig igennem hele livet. Den kan pynte på børneværelset, i den første lejlighed, i det første hus og senere hen kan den gå i arv til næste generation.

Her kan du shoppe hele udvalget

Designklassikershop.dk forhandler et bredt udvalg af fine ting til hjemmet. Deres udvalg rummer mange gode danske mærker som f.eks. Kay Bojesen. 

I deres webshop finder du alt fra den søde abe og den finurlige elefant til de flotte Kay Bojesen fugle i alskens smukke farver og størrelser. 

Ønsker du at se lidt nærmere på det store udvalg af træfigurer? Så skal du smutte ind på Designklassikershoppens hjemmeside, her finder du virkelig mange af de fine Kay Bojesen figurer.