Opsætning af robotplæneklipper – flere af slagsen

23 February 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Skal du have hjælp til at installere og opsætte de robotplæneklippere?

Så er der assistance at hente her: https://kabelnedlaegning.dk/opsaetning-af-robotplaeneklipper/ 

Det er ikke en fysisk assistance, men den måde, som mennesker gør den slags nu om dage: de slår op på nettet for at finde hjælp.

Dette er måske mere en overordnet guide, men ellers kan du nok supplere den sammen med, hvad brugsanvisninger siger om din specifikke robotplæneklipper.

Dog er det nok ikke det smarteste, hvis du sætter flere op i samme have, for de kan komme til at køre ind i hinanden og forstyrre hinanden.

Det kan godt være, du tænker, at haven er så stor, at der skal flere maskiner til, men en enkelt burde gøre det, medmindre det virkelig er en gigantisk have, du har.

Og så bør man nok også vælge nogle robotplæneklippere af samme type, så man hurtigere kan sætte dem op, når man har lært at gøre det med den ene.

Hav ikke for meget i munden med robotplæneklippere

Det kan så være, du har lidt travlt og mange haver, som der ikke støder op til hinanden, så du får den idé at anskaffe dig flere robotplæneklippere, så havernes græs kan blive klippet ned stort set samtidig, så du ikke skal hen at skifte have med den samme robotplæneklipper.

På den måde kan du næsten starte forfra igen, når du er nået i mål med alle dine haver.

Men om du så køber en masse robotplæneklippere, eller du låner nogle eller alle, så bør du ikke skynde dig selv på at få dem sat op.

Du bør installere dem en ad gangen og kontrollere, at de fungerer efter hensigten, så du kan slippe dem fri.

Ellers kan det måske være en god idé at være flere om at gøre det, så man kan få dem startet mere eller mindre samtidig.