Overvej grundigt, om dit domæne skal have bindestreger eller ej

29 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Hvis du har et domæne, der består af flere ord, kan det være fristende for dig, at du vælger at sætte bindestreg imellem ordene. Det gør ordene i domænet nemmere for dig at læse. Men det er ikke sikkert, at det er en god ide. Folk har nemlig svært ved at huske, om der er bindestreg mellem et ord eller ej. Derfor kan de ende på en helt anden side end din, hvis de glemmer bindestregen. 

Derudover mener man, at søgemaskiner anser bindestreger i domænenavne for at være for spamagtige. Tidligere mente man, at det gav god SEO, men i dag er det altså omvendt. Ingen ved dog helt, hvad der foregår bag Google’s døre, men det er klart værd for dig at have det i baghovedet, når du vælger domæner. For du vil jo gerne have din hjemmeside til at ligge så højt i søgningerne som muligt. 

Få flere gode råd på stor hjemmeside 

Om du skal bruge bindestreg eller ej, er selvfølgelig ikke det eneste, som du bør tænke over, når du skal vælge domæne. Der er faktisk mere flere hensyn at tage, end du måske lige ville tro. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at gennemtænke dit valg af domæne grundigt. Hvis du fortryder det senere, kan det blive svært for dig at ændre det. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at få masser af hjælp til at finde det rette domæne, er på hjemmesiden ledigedomæner.dk. Det er en hjemmeside, der udelukkende handler om, hvordan du finder det rette domæne. Det er derfor oplagt for dig, at du ser nærmere på dem. 

Udover at du kan få hjælp til at finde det rette domæne, kan de også guide dig til, hvordan du kan finde det rette webhotel. Du kan nemlig ikke oprette et domæne uden at have et webhotel. Se mere på http://xn--ledigedomner-fdb.dk/