Paco Rabanne 1 Million – den maskuline duft

10 December 2018
Astrid Pedersen
Paco Rabanne 1 Million - den maskuline duft

Modeskaberen Paco Rabanne var en af de største enfants terrible i datidens modeverden. Paco Rabanne var en spansk designer, som skabte såvel begejstring som forargelse med sine dristige kreationer, hvori overraskelses momentet aldrig udeblev.

De vovede designs opnåede deres poplaritet i 60’erne, hvor Paco Rabanne var et stort og rebelsk navn på den franske modescene, og har siden holdt sig på toppen med sine aldrig kedelige designs. Og som alle større modehuse med respekt for sig selv, har Paco Rabanne selvfølgelig også udviklet egen duft- og kosmetik produktion.

Især de super velduftende Paco Rabanne parfumer, som er udviklet i samarbejde med kosmetik firmaet Puig, er utroligt populære. Paco Rabanne parfumer findes både til damer og herrer, og der findes efterhånden en bred vifte af produkter inden for denne linje.

Paco Rabanne 1 Million – parfumen til den selvbevidste mand

På én gang maskulin og sensuel – sådan kan den utroligt velduftende Paco Rabanne 1 Million beskrives. 1 Million er den delikate og berusende duft af krydderier, træværk og læder. Med saftige topnoter af blodappelsin og pebermynte, delikate hjertenoter af rose, musk og kanel bark, og hvilende solidt på bund noter af læder og tonka bønner, forfører Paco Rabanne 1 Million samrlige sanser og inviterer den feminine modpart op til en sensuel og erotisk tango. Du går ikke galt i byen med Paco Rabanne 1 Million, hvad end du er på kontoret, i klubben, eller i byen.

Køb din Paco Rabanne One Million parfume her

Er du i markedet efter denne delikate og sensuelle herreduft fra Paco Rabanne, kan du med fordel tage et kig på Sephoras danske webshop, sephora.dk. Her finder du, foruden 1 Million, et stort udvalg af herre parfumer fra Paco Rabanne og andre brands så som Acqua Di Parma, Biotherm Homme, Calvin Klein, DIOR, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Gucci, GUERLAIN, HERMÈS, Hugo Boss og KENZO.