Pift parforholdet op med lingeri

25 February 2020
Cecilie Mortensen

editorial

Der er især en måde, man kan gøre det ekstra spændende i soveværelset – og det er med det helt rette lingeri. Det kan gøre det mere forførende og spændende, og alene af den grund kan det være en god måde, at gøre lidt ekstra for hinanden på. Hvis du gerne vil finde det helt rette lingeri, som fremhæver det bedst ved din krop, så er der flere ting, der er ideelle at investere i. 

Find det rette lingeri til dig og din partner

Der er naturligvis mange muligheder for at finde flotte BH’er udover det sædvanlige. Det kan være BH’er i andre materialer, end hvad du er vant til. Heriblandt wetlooket eller en BH der ikke overlader meget til fantasien. Det samme gælder med de trusser og g-strenge, man kan finde. 

For at gøre endnu mere ud af dit lingeri, kan det være en idé med en kimono. Med en kimono har man rig mulighed for at fremhæve timeglas-figuren, da man ofte selv kan bestemme, hvordan man vil stramme den til. Samtidig så har man en god måde at gemme det ekstra forførende undertøj, man har på. 

Det kan også være, at du ønsker at prøve kræfter med en hofteholder – det er desuden det perfekte match til et frækt sæt undertøj, som man kan have indenunder en kimono. 

Der er naturligvis også mulighed for at finde alt fra raffinerede korset, wetlook kjoler m.m. Og selvfølgelig i størrelser, der fremhæver det bedste ved ens figur og form. Det er nemlig det gode ved lingeri – det har man nemlig god mulighed for at være kreativ med, så man kan gøre det ekstra spændende for ens partner. Hvis du er på udkig efter forførende lingeri, så kan du også finde inspiration til alt fra BH’er, trusser, kimonos, korset, kjoler m.m. lige her: https://www.love-lingeri.dk/