Professionel håndtering af erhvervsforsendelser med TNT

06 November 2018
Astrid Pedersen

editorial

Den internationale fragt- og kurer service operatør TNT er særligt kendt for sine distributions tjenester, som især retter sig mod erhvervslivet. TNT er fortrinsvis en samarbejdspartner for erhvervskunder, som sender pakker og andre typer forsendelser ud til underleverandører og kunder.

Med TNT er du sikret en upåklagelig og service minded behandling samt en professionel håndtering af dine forsendelser. Uanset om du hører til de tunge erhvervskunder, eller om din virksomhed er blandt de mindre eller mellemstore, kan du regne med samme høje service niveau og tjenstvillighed hos den erfarne operatør.

TNT er fuldt på linje med sine konkurrenter hos UPS og DHL, da virksomheden opererer som en underafdeling af det ligeledes verdensomspændende fragtfirma FedEx, og således kan benytte dettes logistiske infrastruktur. Dette sikrer dig, at din forsendelse – uanset størrelse, type og destination – håndteres af samme aktør fra start til slut.

Find og bestil din billige TNT forsendelse på pakke.dk

Hvis du som erhvervsdrivende leder efter en dygtig og erfaren samarbejdspartner, som kan forestå hurtigt og effektiv ekspedition af virksomhedens forsendelser, kan du således trygt vælge TNT. Har du vanskeligt ved at gennemskue, hvilken af de mange fordelagtige forsendelses metoder hos TNT, du skal vælge, kan du på pakke.dk få et hurtigt overblik over de billigste modeller. Du skal blot indtaste din forsendelses data, det vil sige type (pakke, dokument, eller colli forsendelse på palle eller i container) samt forsendelsens destination.

Skal du blot sende en enkelt pakke, kan du finde en meget nøjagtig pris på forsendelsen ved at indtaste pakkens mål og vægt. Herefter vil du blive præsenteret for den billigste pris på forsendelse. Og så behøver du ikke engang at gå ind på TNT Danmarks egen side for at bestille forsendelsen – det kan du nemlig gøre direkte via pakke.dk.

Læs mere om TNT Danmark, og find din forsendelse på https://www.pakke.dk/tnt