Rejser til hest og i bil

09 December 2019
Astrid Pedersen
Rejser til hest og i bil

Skal din næste ferie være noget helt særligt, bør du holde dig fra de færdigpakkede all inclusive rejser, og i stedet søge inspiration på en rejseblog.

Ferie til hest – for de ekstra eventyrlystne

Måske forbinder du mestendels rideferier med de småkedelige ridelejre for 10-12 års piger og deres små, vrantne ponyer. Men en ny tendens er kommet frem, i takt med at flere og flere af disse ridepiger er blevet voksne, selvstændige kvinder, og måske har fået lokket deres mand med på legen. Hesten er gået hen og blevet det nye transportmiddel for, dig, som gerne vil opleve naturen tæt på, og som ønsker at bevæge dig i vanskeligt fremkommelige områder.

Når du er til hest, kan du komme frem i uvejsomt terræn, hvor selv den stærkeste firhjulstrækker må give op. Du kan krydse floder og vanskeligt fremkommelige bjergpas, og forcere stejle bakker og bjergskrænter. Du kan, såfremt du er en nogenlunde sikker rytter, samtidig tilbagelægge store distancer i et frisk tempo. Og så er der mulighed for at komme tæt på de vilde dyr, som ikke opfatter hesten som en trussel.

Du kan læse mere om rideferier for voksne på nytomrejser.dk/rejsenyt-oplev-verden-paa-hesteryg

Road trips – ikke kun i USA

Er du den mere motoriserede type, kan du i stedet vælge at krydse vort hjemlige kontinent i bil. Der er mange interessante seværdigheder og muligheder for spændende oplevelser undervejs – vort smukke Europa står ikke tilbage for USA på dette punkt.

Du vil blive overrasket over, hvor meget den gamle verden har at byde på af natur oplevelser, kultur og historie samt elektrificerende natteliv i sine kendte storbyer. Og har du endnu brændingen i Bilbao eller vildnisset i Pyrenæerne til gode, kan du roligt begynde at glæde dig!

Du kan få flere tips til din næste ferie rejse på nytomrejser.dk