Sådan får du badeværelset til at skinne

17 November 2021
Steffen Petersen
image

editorial

Det er vigtigt at holde badeværelset rent. Det gælder både i forhold til at få fjernet bakterier, men et badeværelse er også bare flottere, når det skinner og er rent. Hvis du ikke ved, hvordan du kan gøre dette, så kan du få noget inspiration her. Vi har lavet en liste med tre ting du kan gøre, for at få dit badeværelse til at skinne så flot som muligt. Hvis det lyder som noget for dig, så læs med her. 

image 

Valg af materialer 

Hvis du ønsker, at dit badeværelse skal være ekstra skinnende, så kan du vælge at bygge det af mere blanke og glatte materialer. Blanke fliser og klinker, kan få dit badeværelse til at se mere skinnende og rent ud. 

Rengøring

Uanset hvordan dit badeværelse ser ud, så kræver det også en god omgang rengøring i ny og næ. Det gælder både toilettet, vasken, badet og spejlet. For at opnå det bedste resultat, så er det også vigtigt at du bruger rengøringsmidler, der egner sig til toilettet, så du også får fjernet alle bakterier. Sørg for at få gjort rent på dit badeværelse mindst en gang i ugen, eller når du føler at det trænger. 

Vedligeholdelse af bad

For at opnå et pænt badeværelse, så er det også vigtigt, at du vedligeholder det. Især badet, da det er her, hvor det er mest fugtigt. Som nævnt er rengøringen en essentiel del af, at badet kan holdes pænt. Hvis du har et badekar, så skal du være ekstra grundig, for at det holder længst muligt. Du kan dog også vælge at behandle dit det, så det ikke bliver lige så hurtigt snavset eller tager skade af vand og kalk. Dette kan du blandt andet opnå ved at få dit badekar poleret. Dette kræver dog erfaring, så du bør kontakte et firma med erfaring indenfor dette.