Sådan får du et rent badeværelse

28 November 2021
Steffen Petersen

editorial

 Badeværelset ser altid bedre ud, når det er helt rengjort. Når du gør rent, så fjerner du også de fleste af de bakterier, der hele tiden samler sig derude. Der er mange måder, hvorpå du kan få et dejligt rent badeværelse. Vi har samlet tre metoder, du måske allerede kender til. Ellers vil du komme til det. Hvis du vil vide mere om, hvordan dit badeværelse kan blive så rent som muligt, så læs med her. 

image

Husk rengøringen 

Et rent hjem kræver rengøring i ny og næ. Især på badeværelset. Sørg derfor for, at få rengjort på badeværelset minimum en gang om ugen. Gerne oftere, hvis du har tid. For at opnå det bedste resultat, skal du bruge de rette rengøringsmidler. Rengøringsmidler til badeværelset er som regel lidt stærkere, da bade værelset er det sted i hjemmet, der holder på flest bakterier. Husk derfor også, at tørre vægge og armatur af, når du har været i bad, så du undgår kalkaflejringer.

Polering af badekar

Vidste du godt, at du kan få poleret dit badekar, så det holder sig renligt i længere tid? Når dit badekar er blevet poleret, så undgår du, at kalk og sæberester sætter sig, og bliver sværere at fjerne. Det kan også være, at rengøringen med de skrappere rengøringsmidler, har gjort skade på dit badekar. Polering af dit badekar kan forebygge dette. 

Hvis polering af dit badekar lyder som noget for dig, og du gerne vil høre mere, så kan vi anbefale, at du klikker dig ind på https://www.emaljespecialisten.dk/polering-af-badekar/. Her kan du læse mere, og finde frem til professionelle, der kan hjælpe dig. 

Udluftning

Lugten af kloak kan nogle gange forekomme på badeværelset. Hvis du ønsker, så ren luft som muligt på badeværelset, så skal du sørge for at få luftet ud. Luft især ud når du har været i bad, så fugten kan slippe ud af badeværelset.