Sådan finder du de bedste priser på husrenovering

21 October 2021
Steffen Petersen

editorial

Hvis du er i gang med at renovere hus, så forstår du helt sikkert, hvor vigtigt det er at finde de bedste priser hver gang. Hvis vi taler om en totalrenovering, så skal du igennem alle rum i huset og typisk skal der også lægges et nyt tag og måske skal gulvet skiftes og væggene bankes ned. Der er mange ting og det hele koster penge. Det er derfor vigtigt at finde de bedste priser og indsamle tilbud, hvis budgettet skal holde gennem hele renoveringen. Det er også værd at undersøge, om der er nogle ting, som ikke behøver at totalrenoveres, men derimod blot trænger til en kærlighed hånd og en afslibning. 

1. Der kan være guld under gulvtæppet 

Det er der selvfølgelig ingen garanti for, men der er en chance for, at der lægger et smukt og gammelt plankegulv under de gamle tæpper, som fulgte med huset. De fremstår formentlig ikke særlig smukke, når du lige har revet gulvtæppet af, men hvis de bliver slebet, er der en stor sandsynlighed for, at de kan blive så gode som nye – og du kan spare penge. Hvis du er så heldig, at der gemmer sig et plankegulv under de gamle gulvtæpper, så bør du tjekke gulvafslibning priser

2. Giv dine gamle vægge et nyt look 

Der er en stor sandsynlighed for, at du får en masse gammel tapet og revnede vægge med, når du køber et ældre hus. Det hænger sammen med en totalrenovering og det er du selvfølgelig klar over. Du skal dog igen tænke på priser og på at spare og her er væggene også en post, hvor du kan spare nogle penge. Du kan vælge at male alle dine vægge i en smuk, lys råhvid farve. Det kan gøres til en fornuftig pris og uden at sprænge budgettet. Finder du det kedeligt med hvide vægge, kan du male en enkelt væg i en anden farve eller pynte væggene med farverige malerier.