Sådan planlægger du en god julefrokost

26 February 2022
Steffen Pedersen
image

editorial

Hvis du har fået tjansen med at skulle planlægge julefrokosten, så er det en god ide at have styr på en masse ting. Hvis du ikke vil stå og stresse i sidste øjeblik, så er det en god ide at forberede i noget tid forinden. Hvis du ikke ved, hvad du skal huske at planlægge til julefrokosten, eller mangler inspiration, så har vi lavet en liste med tre bud på, hvad du skal huske at planlægge til julefrokosten. Hvis du vil vide mere, så læs med herunder. 

mad ud af huset

Lave eller bestille mad?

En god julefrokost kræver lækker julemad. Derfor er det også en god ide at have styr på, hvad for noget mad, der skal serveres, og hvem der skal lave maden. Hvis du gerne vil slippe for at lave den helt store julemenu, så kan du bestille mad udefra. Der findes mange steder, der kan lave julemaden og bringe den ud til dig. Du kan undersøge, hvilke restauranter der laver og udbringer julemad på nettet. 

Underholdning

Hvis I skal have noget god underholdning til julefrokosten, så er der også mange muligheder. Du kan for eksempel bede folk om at medbringe en lille gave, så I kan få et spil pakkeleg. Du kan også arrangere en mandelgave til risalamanden. Derudover er små bordlege eller andre sjove konkurrencer også et sikkert hit. Dermed er alle underholdt, og I vil få en mega hyggelig julefrokost sammen. 

Drikkevarer

Spørg alle om, hvad de kunne tænke sig at drikke til julefrokosten. Mange nyder en god flaske snaps til julemaden, mens andre er mere til vin. Derfor er det en god ide at spørge alle, hvad de kunne tænke sig. Du kan dermed lave en indkøbsliste, men sørg for at købe rigeligt. Hvis der er noget til overs, så kan det jo altid bruges til næste arrangement.