Sådan finder du hurtigt prisen på pakkepost til udlandet

07 November 2018
Emilie Ann Jacobsen
image

Hvis du skal sende en pakke til udlandet, for eksempel til New York, kan det hurtigt blive svært for dig at gennemskue, hvor meget det egentlig kommer til at koste. Der findes så mange forskellige former for firmaer, der sender pakker. De kan have forskellige priser alt efter, hvor store pakker der er tale om, og hvor de skal hen. Derfor kan det blive lidt af et mareridt at skulle sidde og sammenligne – ikke mindst hvis du skal ind på en masse forskellige hjemmesider. 

For at gøre det nemt for dig kan du gå ind på en hjemmeside som pakke.dk. Det er en sammenligningsside, hvor du kan sammenligne priser på en lang række forskellige fragtfirmaer, der kan sende din pakke til for eksempel USA. Det er med til at gøre det utroligt nemt for dig at finde frem til det billigste firma.

Nu er prisen jo ikke alt, når det kommer til at sende en pakke. Det er også vigtigt, at det er firma, som, du stoler på, kan få din pakke sikkert frem. Derfor kan det godt give mening for dig, at du vælger et lidt dyrere firma, hvis du stoler mere på dem. 

Et af de firmaer, som mange danskere stoler mere på end andre, er Post Nord. Det er det tidligere Post Danmark, og det er et firma, som mange føler, at de ved, hvor de har. Derfor vil det for nogle være det oplagte første valg. 

Hvis du kun er interesseret i at se, hvad priserne er hos Post Nord i forhold til at sende din pakke til udlandet, kan du gå ind på https://www.pakke.dk/postdanmark-postnord. Der kan du indtaste alle oplysninger i forhold til, hvor du skal sende pakke fra, hvor den skal sendes hen, og hvor stor den er, så får du den nøjagtige pris at vide.