Sådan kommer du ned i gear på rejsen

09 December 2019
Emilie Ann Jacobsen
Sådan kommer du ned i gear på rejsen

Når du holder ferie, er det vigtigt, at du sørger for at komme ned i gear. Ferien er din mulighed for at lade op til hverdagen, så du bedre kan overskue den. Derfor bør du have fokus på at gøre noget, der får dig til at slappe af. Der spiller den måde, du holder ferie på en væsentlig rolle. Ved at vælge den rigtige ferieform kan du nemlig på mange måder få bygget noget ekstra afslapning ind i ferien. 

En virkelig god måde for dig at komme ned i gear på er ved, at du lejer en feriebolig. Der kan I hygge jer med bare at bruge tid sammen som familie. I kan have børnene med i køkkenet og nyde, at I ikke behøver at stresse, som I normalt skal i hverdagen. I kan også bruge masser af tid i haven og naturen. Dermed kan I virkelig stresse af. Læs mere om at holde ferie i en feriebolig her

En anden god ferieform til at få dig ned i gear er en campingferie. På en campingferie er der ofte fokus på de helt nære ting. Det er først og fremmest at slå lejr, hente vand, tilberede mad og andre basale ting. Mange finder dog en stor ro i at gøre det, fordi det kan foregå på en helt anden måde end derhjemme. Ofte vil børnene også synes, at det er langt sjovere at hjælpe med for eksempel madlavningen, når den foregår på en helt anden måde. 

Ferier, hvor du selv skal få dig frem ved egen kraft, har også en tendens til at være meget afslappende. Det kan være cykelferie, vandreferie, kanoferie eller lignenede. Det bliver helt meditativt for dig, når du time efter time bevæger dig frem ved egen kraft, og der ikke er noget, som du skal nå, og du kan stoppe, når du vil. 

Få mere inspiration på https://travelguiden.dk/