Spar mange penge på rejsen ved at bytte bolig med en anden

05 December 2019
Emilie Ann Jacobsen
Spar mange penge på rejsen ved at bytte bolig med en anden

Når du tager ud at rejse, er der selvfølgelig altid en masse udgifter forbundet med det. Det er for eksempel transport, mad, seværdigheder, oplevelser og selvfølgelig et sted at bo. Men i forhold til det sidste kan du faktisk godt spare nogle penge – faktisk hele budgettet for at bo faktisk. Du kan nemlig bytte din bolig med nogle andre. De bor altså i din bolig, mens du er på ferie, mens du bor i deres bolig. Det er en perfekt måde for dig for at finde en hyggelig base at holde din ferie. 

Måske er du bange for, at de andre kommer til at totalsmadre din bolig, mens de er der. Der er det dog vigtigt, at du husker på, at du jo bor i deres bolig. I har på en måde hinandens boliger som sikkerhed for, at I passer godt på. Og hvor mange mennesker, du normalt omgås, ville fuldstændig smadre en bolig, når de var på ferie? Nok de færreste – folk i udlandet er på ingen måde anderledes. Læs mere om at bytte bolig her

Udover at du kan spare penge, giver et boligbytte dig også mulighed for at bo på en anden måde. Du kommer til at bo som de lokale, og du får derfor en langt bedre forståelse for kulturen i det andet land. Det giver dig nogle helt andre oplevelser, end hvis du for eksempel havde boet på et hotel. 

Når du bor lokalt, har du også mulighed for at komme nogle andre steder hen end de klassiske turistattraktioner. Du kan for eksempel aftale med dem, du bor hos, at de lægger en seddel med opfordringer til, hvor du skal tage hen. Så kan du gøre det samme i din egen bolig. Du kender sikkert mange steder i dit lokalområde, hvor der ikke kommer så mange turister. Det gør den familie, som du skal bo hos, helt sikkert også. 

Få mere inspiration på rejse-glæde.dk