Vikarbureauet er det smarte sted at være

09 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kender måske godt det med, at man har fundet sig sit drømmejob, og så kan man simpelthen ikke vente med at starte, men der er lige nogle ting, som skal falde i hak fra deres side af, inden du kan komme og få din plads.

Det kan være den nuværende medarbejder, der skal stoppe, eller at den helt nye stilling, som du skal besidde, ikke er helt oprettet endnu.

Du er sådan set klar, men det er klart, at arbejdspladsen også skal være helt parate til at tage imod dig.

Du kunne ligge derhjemme og fise den af på dagpenge, men du er bare ikke sådan en type, for du vil helst have noget arbejde at lave, men det giver sig selv, at du ikke kan finde et andet arbejde, hvor man kan være ansat i så kort tid – og du vil trods alt ikke arbejde sort for familie eller venner.

vikarbureau

Så bliver det her vikarbureau din redning

Det er så her, du kan trække på dengang, du var i et vikarbureau, eller også starter du op sådan et sted, fordi du gerne vil have noget at rive i, indtil du kan få taget plads i dit drømmejob.

Det er jo bare med at sige, hvor længe man kan tage vikartjanser, og så kan man håbe, der dukker noget op – så gør man trods alt en indsats for at bidrage til samfundet og holde sig aktiv.

Det er jo netop en måde, hvortil man kan holde sig klar på arbejdsmarkedet, selvom det måske kun er en kort periode, for det er ligesom at træne med kroppen: Hvis man ikke gør det, så kommer man ud af form.

Og så kan man jo altid trække på det vikarbureau senere, hvis man skulle blive ledig og leder efter noget nyt arbejde.