Alternative behandlingsformer som fremmer en sund livsstil

08 December 2019
Astrid Pedersen
Alternative behandlingsformer som fremmer en sund livsstil

De fleste af os er udmærket godt klar over, at det vigtigste ved en sund livsstil er at holde en sund og varieret diæt, samt motionere i et omfang, som giver mening. Mange mennesker lever fint efter denne model uden at der skal særligt meget mere til. Men der vil altid være nogle, som har brug for lidt ekstra hjælp til at føre det sunde liv, og til at opretholde motivationen.

Hvis man permanent er drænet, føler smerter, har problemer med fordøjelsen eller måske konstant er psykisk og mentalt udkørt, er det ikke nemt at skulle tage sig sammen til hverken at lave sund mad eller komme ud og motionere. Derfor skal der måske lidt hjælp til fra udefra kommende eksperter.

Din kiropraktor kan hjælpe med smerter og begrænsninger i bevæge apparatet

Har du for eksempel ofte hold i nakken, spændinger over lænden eller længere varende hovedpiner eller smertefulde myoser i skuldrene, kan det godt være fristende blot at smide sig på sofaen med en pizza og en smertestillende pille frem for at lave et lækkert måltid mad og tage ud og træne.

Derfor er det en god idé at få bugt med disse gener. Og dette kan du for eksempel få hos en kiropraktor, som er ekspert i at udligne kroppens ubalancer. Det kan du læse mere om her sundhedsliv.dk/har-du-proevet-en-kiropraktor-behandling 

Akupunktur imod allergi

Går du rundt og snøfter og hiver efter vejret store dele af året på grund af allergi over for græs eller forskellige former for pollen, er der heller ikke meget ved at dyrke motion – eller i det hele taget opholde sig udendørs. Her kan akupunktur være en stor hjælp. Mange tidligere allergikere har berettet om store bedringer i deres tilstand ved hjælp af akupunktur. Læs mere på sundhedsliv.dk/velvaere-og-helse-med-akupunktur

Få flere tips til sundhed og livsstil på sundhedsliv.dk