Maling af badekar – bring luksus og wellness ind i hverdagen

27 June 2019
Astrid Pedersen
Maling af badekar - bring luksus og wellness ind i hverdagen

Hører du til det store flertal af danskere, som længes efter flere muligheder for at opleve luksus og afstressning i hverdagen? Er du i besiddelse af et badekar i dit badeværelse derhjemme – og er det nogenlunde intakt bortset fra overfladiske skader på emaljen? Så kan du faktisk skyde genvej til de bedste wellness oplevelser inden for hjemmets fire vægge.

Du vil kunne bruge dit badekar som din egen lille hjemmespa – så ofte som du vil, og så længe du vil. Med et badekar behøver du ikke at bruge penge på dyre spa klinikker eller luksus hoteller for at få den lækre og afslappende wellness. Du kan simpelt hen blot fylde dit badekar med varmt vand, tilsætte olie, salt eller urter efter eget valg, og eventuelt tænde for et par duftlys og lidt dæmpet, blid musik. Så har du den perfekte ramme for en femstjernet spa oplevelse – såfremt altså dit badekar er lækkert og indbydende.

Få dit smukke og skinnende badekar igen med maling af badekar

Hvis dit badekar har nogle årtier på bagen, er det med stor sandsynlighed ikke længere særligt lækkert at se på. Der sker nemlig som oftest det, når et badekar bliver slidt, at emaljen bliver plettet og skjoldet af indlejret kalk og okker.

De misfarvede skjolder føles ru i overfladen, og er ikke videre hygiejniske, idet den ru overflade gør det nemt for bakterier og svamp at leve og formere sig. Et slidt badekar udgør, med andre ord, en potentiel sundheds risiko. Og derfor bør du få foretaget en maling af badekar, førend du benytter det som hjemmespa.

Find tilbud på maling af badekar online

Hos badekarsmaler.dk kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på en maling af badekar, som genskaber den smukke, hårde emalje på indersiden af dit badekar. Læs mere på badekarsmaler.dk