Sådan kan du slippe af med stress

11 december 2019
Emilie Ann Jacobsen
Sådan kan du slippe af med stress

Rigtig mange mennesker bliver i dag stressede. Det er særligt, fordi de gerne vil gøre det perfekt på både arbejdet og i deres privatliv. Ved at stille store krav til sig selv og prøve at nå det hele bliver de nemt stressede. Hvis du ikke reagerer i tide på dine symptomer på stress, kan du ende med at blive sygemeldt, fordi din krop ikke længere kan klare presset. Heldigvis har du mulighed for at gribe ind i tide, så det ikke behøver at komme så vidt. 

Først og fremmest kan du begynde at gå til zoneterapi. Der bliver presset på nogle punkter i dine fødder, der er forbundet til andre punkter i din krop. Ved at presse på punkterne i dine fødder kan zoneterapeuten derfor få dig til at slappe mere af, og du vil være mindre stresset. Læs mere om det her

En anden god ide for dig, der er stresset, er, at du lærer at meditere. Dermed lærer du at skabe ro i dit indre, og du har dermed virkelig mulighed for at komme ned i gear. Når du er stresset, kan du ofte ikke “slukke” for dine tanker. Det kan du måske særligt mærke, når du skal sove. Når du mediterer, lærer du netop at slukke for tankerne, hvilket gør dig mindre stresset og kan hjælpe dig til at få en bedre søvn. 

Når du er stresset, er det vigtigt, at du sørger for at mærke efter, hvad der er vigtigt for dig. Er det vigtigt, at du yder meget på arbejdet i denne periode? Så må du acceptere, at det kommer til at gå ud over din familie og dine venner. Er det i kortere tid, vil de sikkert være forstående. Hvis det er over en længere periode, vil de sikkert synes, at det er træls, og det kan være med til at gøre dig stresset. Overvej derfor, om du får mere ud af at prioritere familien frem for arbejdet. 

Få mere information på https://sundesteliv.dk/