Trænger din livsstil til en forandring?

23 december 2019
Anders Lundtang Hansen
Trænger din livsstil til en forandring?

Prøv at se dig omkring, når du er derhjemme?

Hvor mange af de ting, du omgiver dig med, signalerer egentlig noget om, hvem du er, og hvor meget er placeret for at høste anerkendelse og for at vise, at man har god smag – som flertallet er enig i – og som koster en hel del at investere i.

Hvis du skal være helt ærlig for dig selv, kunne det så ikke tænkes, at du er endt i den fælde, hvor du har glemt din egen personlighed, eller du ligefrem stadig er så teenage-bange for at vise din sande side frem, at du gemmer den slags væk til, når de “pæne” mennesker eventuelt ikke længere er der.

Det er dér, hvor man tager ens computerspil frem, at man bladrer i ens tegneseriesamling med videre, men man tør næsten ikke stå offentligt frem med det og da slet ikke sætte de ting på ønskelisten til fødselsdage eller til jul, fordi man er bange for at blive stemplet som umoden eller andet.

Nu om dage er det faktisk mere velset at stå frem med en skæv seksuel fremtoning, end det er at vise, hvad ens sande interesser og livsstil er.

Det er da klart, at det ikke er ensbetydende med, at man behøver brage sig frem og vise, at det fylder hele ens liv, for der er jo klart andre ting i ens tilværelse fra arbejde til familie, børn, ferie med videre.

Men der er jo ingen grund til at lægge låg på, hvem man egentlig er, og hvis man føler, at det er en del af ens livsstil, så er det jo bare med at sætte ord på det og forklare om det.

Det kan jo vise sig, at hvis man selv taler åbent om det, så er der ligeledes andre, der tør stå frem med deres egne interesser, som de måske finder lidt pinlige.